انواع بيماري هاي مقعدي
تغذیه مناسب برای پیشگیری از بواسیر (هموروئید)

توصیه ها برای داشتن یک تغذیه مناسب زمانی کارساز است که شما به بواسیر یا همان هموروئید مبتلا نشده باشید. پس از آن تنها کاری که به وسیله دستور غذایی می توانید انجام دهید کنترل بیماری برای عود نکردن آن است. از مسایل بسیار مهم در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای نشیمنگاه تغذیه مناسب می باشد. علاوه بر شرایط روحی و فیزیکی عامل مهمی که به شدت سیستم گوارش فرد را تحت تاثیر قرار می دهد تغذیه وی می باشد. در ادامه با انواع موادغذایی که برای سلامت هر فرد ضروری است اشاره خواهیم کرد.


(0) نظر
برچسب ها :
چگونه به صورت طبیعی بواسیر را درمان کنیم؟
حتما تا‌به‌حال نام بیماری بواسیر یا هموروئید را شنیده‌اید. شاید این بیماری در گذشته اغلب در افراد سالمند دیده می‌شد اما این روزها به‌خاطر سبک زندگی مدرن و رژیم‌های غذایی ناسالم، بسیاری از جوانان نیز به هموروئید دچار می‌شوند. خیلی از افراد به‌دلیل آنکه از معاینه‌ی پزشک می‌ترسند یا خجالت می‌کشند، درمان هموروئید را پشت گوش می‌اندازند و وقتی به پزشک مراجعه می‌کنند که دیگر دیر شده و راهی به‌جز جراحی باقی نمانده است. اما تمام موارد بواسیر لزوما به جراحی نیاز ندارد. راهکارهای ساده‌تر و کم‌هزینه‌تری نیز برای کنترل و درمان این بیماری وجود دارد. در این مطلب سعی داریم شما را به‌طور کامل با این بیماری دردناک، علائم، روش‌های درمان و پیشگیری از آن آشنا کنیم. امیدواریم با رعایت موارد ذکرشده در این مطلب هرگز به بواسیر دچار نشوید یا حداقل بتوانید با مشاهده‌ی اولین نشانه‌ها، آن را کنترل و درمان کنید.
(0) نظر
برچسب ها :
شیوع همورئید چقدر است ؟

همورئید( بواسیر ) چیست ؟ همورئید (بواسیر )به شرایطی اطلاق می شود که سیاهرگهای اطراف و داخل راست روده و مقعد برجسته و متورم شده اند .این حالت می تواند در اثر فشار بیش از حد برای دفع مدفوع ایجاد شود، (مثلاً در یبوست مزمن) سایر حالاتی که باعث همورئید می شوند شامل : حاملگی، پیری، اسهال ، اسهال مزمن و مقاربت مقعدی می باشد. همورئید می تواند هم در داخل مقعد ایجاد شود که به آن همورئید داخلی گفته شده و هم در خارج و پوست اطراف مقعد ایجاد شود که به آن همورئید خارجی می گویند.


(0) نظر
برچسب ها :
ﻫﻤﻮروﺋﯿﺪ ﭼﯿﺴﺖ؟

ﻫﻤﻮروﺋﯿﺪ ﯾﮏ ﺑﯿﻤﺎری آﻧﻮرﮐﺘﺎل ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﻫﺎ ﻧﻔﺮ در ﺳﺮاﺳﺮ ﺟﻬﺎن ﺑﻪ اﯾﻦ ﺑﯿﻤﺎری ﻣﺒﺘﻼ ﻫﺴﺘﻨﺪ. راﻫﻬﺎی درﻣﺎﻧﯽ ﺑﺴﯿﺎری ﺑﺮای اﯾﻦ ﺑﯿﻤﺎری وﺟﻮد دارد. ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﺮﺷﺎر از ﻓﯿﺒﺮ و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻧﯿﺰ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ از ﺑﺮوز ﺑﻮاﺳﯿﺮ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ﮐﻨﺪ. ﺑﻮاﺳﯿﺮ در اﻏﻠﺐ ﮐﻠﯿﻨﯿﮏ ﻫﺎی ﻣﺮاﻗﺒﺖ ﻫﺎی اوﻟﯿﻪ ﺟﺮاﺣﯽ و درﻣﺎن ﻣﯽ ﺷﻮد. اﻣﺎ آﯾﺎ ﺷﻤﺎ از اﯾﻦ ﺑﯿﻤﺎری اﻃﻼﻋﺎت ﮐﺎﻓﯽ دارﯾﺪ؟ ﺧﻮب ﻣﯽ داﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ از ﺑﺮوز آن ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﮐﻨﯿﺪ؟


(0) نظر
برچسب ها :
درمان بواسیر به صورت فوری
اگر می خواهید هر چه زودتر از دست بواسیر خلاص شوید، تنها راه آن مراقبت و عمل کردن به همه مواردی است که پزشک برای شما تجویز می کند. زمانی درمان بواسیر تاثیر فوری خواهد داشت که شما به تک تک توصیه های پزشک عمل کنید. بعد از اینکه نوع بواسیر شما تشخیص داده شده راه درمانی مناسب برای آن نیز مشخص خواهد شد. 
(0) نظر
برچسب ها :
خطرناک ترین بیماری های کولورکتال
برطبق بررسی های بعمل آمده در مراجعین به مطب که طی یک دوره ۷ساله انجام شده است افراد با هر درجه از تحصیلات معمولا دچار هر مشکلی در ناحیه آنال یا مقعد و اطراف آن میشوند به غلط از آن بعنوان هموروئید یا بواسیر یاد می کنند درحالیکه اکثریت غریب به اتفاق آنان دچارمشکلات دیگر علی الخصوص شقاق (فیشر) می باشند(۹۰%موارد مراجعین به مطب دچار شقاق می باشند واکثرا با درد وبه میزان کمتری با درد و خونریزی در ناحیه مقعد مراجعه میکنند) بنابراین توصیه میشود دچار هر علامتی در نشیمنگاه هستید حتما قسمت فیشر یا شقاق را مطالعه نمائید.
(0) نظر
برچسب ها :
3 نوع بیماری ناحیه مقعد

بسیاری از بیماری‏های ناحیه مقعد، به راحتی قابل درمان هستند. در صورتی که بیماری مقعد شما، با سایر اختلالات پزشکی همراه است، بهتر است در صورت تداوم علائم، با پزشک مراجعه کنید.

 1- بواسیر

 بواسیر شایع ترین بیماری مقعد است. در حقیت، احتمالاً نیمی از افراد تا سن 50 سال، بواسیر را تجربه می‏کنند. بواسیر وریدهایی در ناحیه مقعدی است. به هر علتی فشار بیش از حد به پایین راست روده و ناحیه مقعدی وارد شود، به طور غیرطبیعی این وریدها متورم می‏شوند.

 این فشار زیاد می‏تواند به علت زور ‏زدن برای دفع مدفوع، اکثرا در اثر اسهال مزمن و کمتر به علت یبوست، حاملگی، پیری یا علل دیگر باشد.

 بواسیرهای خارجی به صورت توده نرم و متورم یا و توده سفت در اطراف ناحیه مقعدی ظاهر می‏شوند و بواسیرهای داخلی در داخل کانال مقعدی ایجاد می‏شوند.

(0) نظر
برچسب ها :
هموروئید یا سرطان/اگر نمی دانید حتما بخوانید

دیدن خون در مدفوع می‌تواند هر کسی را نگران کند و اگر این خونریزی با درد، سوزش یا حتی دشواری در نشستن همراه شود، حتی نگران‌کننده‌تر هم به‌نظر می‌رسد. هموروئید یا بواسیر یکی از آزاردهنده‌ترین و شایع‌ترین بیماری‌های نشیمنگاه محسوب می‌شود، طوری که حدود نیمی از افراد تا 50سالگی حداقل یک‌بار عوارض آن را تجربه می‌کنند. در این بیماری، عروق انتهایی مقعد و روده بزرگ متورم شده و باعث درد، خارش و گاهی خونریزی می‌شود.

 اگرچه هموروئید می‌تواند دردناک باشد اما معمولا خطرناک نیست. با این حال بسیاری از مبتلایان با عود علائم‌شان پس از درمان نگران می‌شوند که مبادا هموروئیدشان تبدیل به سرطان مقعد یا روده بزرگ شده باشد. اما آیا واقعا چنین خطری وجود دارد؟!

(0) نظر
برچسب ها :
نحوه عملکرد لیزر در درمان هموروئید
استفاده از لیزر به سرعت به عنوان گسترده ترین روش درمانی هموروئید قرار گرفته و بر روش های دیگر ترجیح داده شد، چرا که یک متد سریع، قابل تحمل توسط بیماران و تقریبا بدون مشکل است. در این شیوه یک پروب کوچک به ناحیه بالای هموروئید تماس داده می شود و بافت هموروئید را به مدت یک ثانیه در معرض تابش انفجاری نور مادون قرمز قرار می دهد. لختگی ایجاد شده باعث می شود که هموروئید کوچکتر شده و کاهش یابد.
(0) نظر
برچسب ها :
آیا بواسیر ارثی است؟

ژن ها با کدهای دستورالعملی خود عوامل اصلی انتقال دهنده مواد ارثی هستند که به منزله طرحی برای گسترش سلول ها و سیستم های بدن عمل می کنند. ژن ها می توانند بیماری های ارثی را با خود حمل کنند و از نسلی به نسلی دیگر انتقال بدهند. دانشمندان بر این باور هستند که بیماری های خاصی مثل آلزایمر، افسردگی، بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت، پوکی استخوان و سرطان های پستان، تخمدان، روده بزرگ، پروستات و پوست ارثی هستند و می توانند به نسل های بعدی نیز منتقل شوند. در این میان آنچه افراد را نگران می کند این است که آیا بواسیر نیز می تواند به صورت ارثی و وراثتی از فردی به فرد دیگر منتقل شود.

 

(0) نظر
برچسب ها :
علت بواسیر چیست؟

علت بواسیر و نشانه های بواسیر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

• خونریزی بدون درد در هنگام حرکت روده. ممکن است در هنگام دفع مدفوع مقدار کمی خون مشاهده کنید.
• خارش یا سوزش در ناحیه مقعد
• درد یا ناراحتی
• متورم شدن اطراف مقعد
• ایجاد توده ای در نزدیکی مقعد که ممکن است حساس یا دردناک باشد. (احتمال خونریزی ترومبویی وجود دارد)

(0) نظر
برچسب ها :
X